Fotografie

De foto’s op onze website zijn gemaakt door Marja Suur. Indien u het leuk vindt om een aansprekende foto te laten maken met een cliënt/patiënt of met een medewerker, die kan worden gebruikt voor uw en ook voor onze website, kunt u contact met ons opnemen.

De website en illustraties zijn gemaakt door Pieter Suur van Suur Graphics. Voor informatie suurgraphics.nl, T +31 (0)6 2241 4710

Rotterdam De Diergaarde

Na het succes van haar eerste boek Rotterdam Corona: wij zijn Rotterdammers, wij houden vol, brengt fotograaf Marja Suur een tweede boek uit: Rotterdam De Diergaarde: oog in oog met die andere Rotterdammers. Het 168 pagina’s tellende fotoboek deelt de indrukwekkende portretten van de dieren in Diergaarde Blijdorp. Dankzij het eindeloze geduld en haar oog voor detail, lukte het Marja Suur om de dieren recht in de camera te laten kijken en op unieke wijze vast te leggen. Rotterdam De Diergaarde: oog in oog met die andere Rotterdammers is vanaf nu voor 25 euro verkrijgbaar bij Kyosei (www.kyosei.nl) en te bestellen bij de (online) boekhandel of bol.com.

De winst wordt geschonken aan Diergaarde Blijdorp